A késblokk FSC® minősítésű bambuszból és műanyagból készül.
A modern, vonzó késblokk könnyen hozzáférhető nyílásokkal rendelkezik, az alacsonyan felszerelt konyhaszekrények alatt elhelyezhető.
A késpengék tartós, japán rozsdamentes acélból készülnek.
Az ergonomikus markolatok SoftGrip™ borítással és nagy ujjvédőkkel rendelkeznek a kényelmes, biztonságos fogás érdekében.
A nagy szakácskés hosszú, 199 mm-es pengével rendelkezik, ideális húsvágáshoz, zöldségek aprítására és fűszernövények darabolására.
A hosszú, 213 mm-es, recézett kenyérvágó kés ideális ropogós héjú kenyér vágásához.
A Santoku kés széles formájú, 160 mm-es pengével rendelkezik, ideális hús, hal és zöldség előkészítéséhez.
A paradicsomszeletelő kés fogazott 113 mm-es pengével rendelkezik, ideális vékony héjú, bőrű gyümölcsök és zöldségek szeletelésére, például paradicsoméra.
A hámozókés 110 mm-es pengével rendelkezik a gyümölcsök és zöldségek hámozásához és vágásához.
A kések mosogatógépben tisztíthatóak.
HRC 52
Finn tervezés