Minden kés tartós, japán rozsdamentes acél pengével rendelkezik.
Az ergonomikus markolatok az ujjvégeknél SoftGrip™ borításúak, a nagyobb ujjvédő résznek köszönhetően pedig kényelmesen és biztonságosan illeszkednek a kézbe.
A nagy szakácskés hosszú, 199 mm-es pengével rendelkezik, ideális húsvágáshoz, zöldségek aprítására és fűszernövények darabolására.
A hosszú, 213 mm-es fogazott kenyérvágó kés ideális ropogós héjú kenyér vágásához.
A Santoku kés széles formájú, 160 mm-es pengével rendelkezik, ideális hús, hal és zöldség előkészítéséhez.
A paradicsomszeletelő kés fogazott, 113 mm-es pengével rendelkezik, ideális vékony héjú vagy bőrű gyümölcsök és zöldségek vágásához, például paradicsoméhoz.
A hámozókés 110 mm-es pengével rendelkezik a gyümölcsök és zöldségek hámozásához és vágásához.
Élezésük a Fiskars Roll-Sharp ™ késélezővel ajánlott.
Mosogatógépben tisztítható.
HRC 52
Finn tervezés